TOTAL WAR - ROME II

Dünya tarihinin en bilinen dönemlerinden birini konu alan Total War: Rome II™ bir oyunda görmüş olduğunuz en kapsamlı sıra-tabanlı sefer moduyla, en sinematik gerçek zamanlı savaşları bir araya getiriyor.2000 yılında ilk oyunundan bu zamana kadarki toplam 7 oyunuyla strateji oyunu sevmeyenleri bile bir Total War hayranı yapan bu serinin en çok akılda kalan ve gönüllerde taht edinen oyunu Rome: Total War oyununun ikincisi Total War: ROME II karşımızda olacak.

Oyunun içine biraz göz atmak gerekirse öncelikle daha büyük bir harita göze çarpıyor son oyunlardaki şehir yapısı tarihi şehirlere uyarlanmış görünüm şehire bağlı sınır içindeki yapılar ve genel görünümü ile şimdiden merak ediliyor. Tam olarak bir sayı bilinmese de şehir sayısının az olduğunu söyleyip yakınanlar başladı bile.

Gerçekçi savaşlardan bahseden açıklamalar okuduk ve oyun içi resim gördük peki ne bu gerçekçilik ne yapılıyor? Aslında yapılan şey savaşı sizin sanki içindeymiş gibi yaşamanız bunun için ise tabi ki görüntüyü gerçekçi yapmak öncelik. Siz savaşı izlerken asker hareketleri ne kadar gerçekçi olursa sizde o kadar çok büyüsüne kapılırsınız işte bunu gerçekleştirecekler.Grafiklerimiz süper ama bunları göremezsek bir işe yaramazdı bu yüzden savaş içinde bir çok değişik kamera açısı eklendi. Artık ordularınız saldırırken sanki ordunun içindeymişsiniz gibi görüntülere bakabileceksiniz.

Yapay zekadan hep konuşuruz ve bir süre sonra insanı sıktığını ve tek oyuncudan soğuruz yani ama oyunun yapımcıları artık düşündüğü şey artık yapay zeka ile oynarken de çok oyunculu oyunmuş gibi bir his oluşturmak.Son olarak oyunun grafikleri tabi ki süper ve grafik motoru üst düzey buna rağmen oyunculara verilen önem ile düşük sistemlere göre düzenleniyor. Böylece ben oynayamam bilgisayarım kaldırmaz sıkıntısı da birazda olsa giderilmiş oldu.

İşlemci:2 GHz Intel Çift Çekirdek / 2.6 GHz Intel Tek çekirdek
Hafıza:2GB RAM
Ekran kartı:512 MB ekran kartı
DirectX:9.0c
Sabit Disk:35 GB alan
Ekran Çözünürlüğü:1024×768


NOT: İndirme otomatik başlamaz ise adres çubuna gelin tüm linki seçin ve entere basın.









0 yorum:

Yorum Gönder

1 9